Lanceringspris
DKK 389.900,-

Stor
familiebil

Rækkevidde WLTP kombi/urban
op til 354 km / 452 km

EUNIQ6 SUV - NU PÅ LAGER

MÅSKE IKKE SÅ STOR – MEN MEGET STØRRE END KONKURRENTERNE

Med et bagagerum der kan rumme 754 liter, er det den perfekte familiebil. Maxus Euniq6 SUV kommer fra en af verdens største bilproducenter og vi har forhandlere i hele Danmark. Du kan forhåndsbestille bilen allerede nu!

*De viste billeder er med ekstraudstyr

MAX AF ALT

Euniq6 er en stor, elektrisk SUV, designet til både hverdag og længere ture.

Den nye Euniq6 SUV har det man forventer af en SUV. Max komfort, max udstyr, max rækkevidde og max bagageplads! En stor elektrisk SUV – max elbil for pengene.

MAX UDSTYR

Euniq6 leveres med en stor udstyrspakke inkluderet i prisen. Udstyrspakken byder blandt andet på Apple Carplay, et stort elektrisk panorama soltag, atmosfærelys i 64 forskellige farver, trådløs mobilopladning, Keyless GO, 6-vejs elektronisk justering af førersædet og sort læderinteriør.

Bilen byder også på en lang række sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer som giver sikker kørsel. Den leveres blandt andet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, Lane Change Assist, blindvinkelsadvarsel, automatisk nødbremsesystem, parkeringssensor foran og bag, elektronisk stabilitetskontrol og en række andre funktioner.

Moderne
Interiør

Panorama
Soltag

Trådløs
Mobilopladning

MAX STØRRELSE

Med Euniq6 får du en gigantisk SUV med plads til alt du behøver – og lidt til!
Udvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høj.  Bilen har en akselafstand på 2760mm og en frihøjde på 190mm.

Indvendig får du klassens største bagagerum på hele 754 liter, og pladsmangel vil derfor aldrig være en bekymring.

Både førerpladsen og den øvrige kabine byder på meget plads og masser af rummelighed, som giver god benplads og loftshøjde til både chauffør og passagerer.

DESIGN

Der er ingen tvivl om at Euniq6 tiltrækker øjne på vejen. Den leveres med et moderne udtryk, flotte linjer og en sporty front, som udgør et lækkert og gennemført design. Bilen har blandt andet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfælge og elektrisk panorama soltag.

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

Euniq6 SUV har en klasseledende rækkevidde på optil 452 km* (WLTP Urban).

Den store familiebil har en batteristørrelse på 70 kWt og kan lade fra 20-80% på 35 min.

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger. 

Euniq6 SUV kan trække 400 kg. på krogen.

Den medfølgende brugermanual er på engelsk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn