JANS AUTO I HOBRO INVESTERER I NYT VÆRKSTED​

Jans Auto har haft meget travlt på det seneste både i rudeværkstedet, dækcentret og det almindelige værksted. De har behov for at øge kapaciteten på det velbesøgte værksted, hvor både nye og gamle kunder bliver betjent så venligt og effektivt som muligt. Jans Auto har investeret i nyt grej til værkstedet for at give deres kunder den bedst mulige service. 

Den nye totalløsning med lifte og måleapparater giver værkstedet bedre og større kapacitet, da der er fundet plads til en ekstra lift i værkstedet. De har også valgt en anden, mere åben og pladsbesparende lifttype, der graves 2,6 meter i jorden. Jans Auto har også valgt liftene og bremsestanden nøje ud, så de dækker kundernes behov.

Bilmarkedet udvikler sig hele tiden. Hybridbiler og elbiler er tungere end almindelige biler og kræver en lift, der sørger for, at bunden er helt fri, så batteriet kan kontrolleres eller serviceres. Jans Auto fornyer ikke bare udstyret, men de ”forynger” det også, så de er klar til nyere bilers teknologi.

Kunderne kommer særligt til at mærke det nye sporingsapparat samt bremseprøvestanden, som sørger for en hurtig og effektiv kontrol af bilens undervogn og bremser. På denne måde kan man forsikre sig om, at bilen styrer og bremser, som den skal. 

Samtidigt sikres mindst mulig rullemodstand på selve dækkene, det giver kunden et mindsket dækslid og dermed et mindre forbrug af benzin eller el. Sporingsapparatet kan i løbet af bare 5 minutter give et overblik over hjulenes stilling. 

Bremseprøvestanden kan helt specielt både teste biler med 4-hjulstræk og biler med elektrisk håndbremse – begge dele er noget mange af de nye Mitsubishi modeller vil have fremover. Alt dette er med i overvejelserne i valget af det nye udstyr. Det er trods alt kundernes sikkerhed og driftsøkonomi, de arbejder for hos Jans Auto.

Stenhøj DK står for levering, montering og servicering af det nye udstyr. Jans Auto har sammen med Au2parts, og den velrenommerede virksomhed sat en totalløsning sammen, der matcher værkstedets behov for effektivitet, højere kapacitet og udstyr til den nyeste teknologi. Stenhøj har over 100 års erfaring i autobranchen, og leverer komplette løsninger med totalindretning af værkstedet.

Stenhøj DK tilbyder deres enorme erfaring på området i rådgivningen. Stenhøj er en internationalt kendt virksomhed med top of the line udstyr, forrest i produktudvikling, og de har selv produktion af udstyret til det nye værksted. Jans Auto er i gode hænder. Overgangen til det nye udstyr kommer til at fylde så lidt for kunderne som muligt.

 
lars hillker madsen

”Det bliver en god investering for Jans Auto, som tydeligt vil kunne mærkes i selve værkstedet og på kundernes tilfredshed. Kunderne får biler, som er serviceret og diagnosticeret efter alle kunstens regler, fordi Jans Auto får udstyret og arbejdsforholdene til det. ”fortæller Lars Hillker Madsen fra Stenhøj.

Lars Madsen

-

Stenhøj DK

indehaver morten hvid har fokus paa fremtiden og udvider vaerkstedet hos jans auto i hobro scaled e1597637205115

”Det er altid spændende at udvikle på sin virksomhed, og vi har brug for at investere for at følge med fremtidens teknologi. Mitsubishi er det førende mærke inden for plug-in hybridbiler, og det er den vej markedet går. Desuden trænger vi simpelthen bare til kapacitet til at få flere biler gennem værkstedet, så vores kunder kan få hjælp, når de har brug for det. ” fortæller Morten Estvad Hvid fra Jans Auto.

Morten Estvad

-

Jans Auto Indehaver