MAXUS DAYS på Volstrup Golfcenter

Volstrup Golfcenter afvikler 15-års jubilæum i uge 31 med en masse aktiviteter for klubbens medlemmer og gode tilbud på green Fee til alle golfspillere. Under jubilæumet har Jans Auto i samarbejde med MAXUS Danmark udstillet en række elbiler og lavet en række gode tilbud, til alle der kommer og spiller golf og fejrer jubilæum ude i Volstrup Golfcenter. Du finder tilbuddene beskrevet i klubhuset hvor du også kan tage en kupon i visitkort størrelse, som efterfølgende skal afleveres hos Jans Auto, når du kommer ind for at bruge det gode tilbud.

MAXUS biludstilling på Volstrup Golfcenter
MAXUS elbiler fra Jans Auto i Hobro, har masser af udstyr og der udstilles både personbiler, van og kassebiler i forskellige størrelser og udstyrsvarianter. Bilerne er udstillet lige ved siden af klubhuset.

Jans Auto har masser af elbiler på lager og vi er forhandler af MAXUS privat- og firmabiler. Vores værksted har en stor viden og det nyeste udstyr til at servicere og reparere elbiler af alle mærker – udtaler Indehaver Morten Estvad Hvid
MAXUS DAYS Presse foto 4
MAXUS DAYS Presse foto 5
Vind en bil ved det perfekte slag på Volstrup Golfcenter
Fredag og lørdag i uge 31 er der en MAXUS elbil på højkant i Hole-in-one konkurrence på hul 6 til de 2 jubilæumsturneringer der afvikles over disse 2 dage. Skulle der være en deltager der slår det perfekte slag, bliver vedkommende godt kørende i en MAXUS elbil med alt i udstyr.

Yokohama er med som præmiesponsor
Jans Auto har også dækfirmaet Yokohama med som eventsponsor på jubilæumsugen. Den japanske dækproducent har leveret kvalitetsdæk til almindelige biler og motorsport i mange år og regnes i dag for et kvalitetsprodukt med stor driftsikkerhed. Under turneringerne i jubilæumsugen kan du vinde 4 Yokohamadæk. Er du ikke en heldig vinder har du mulighed for at få 4 dæk til en skarp pris. Du finder dæktilbuddet i Volstrup Golfcenters klubhuset.

Vi gør det muligt – er Jans Autos slogan
Elbiler vinder frem blandt danskerne i disse år. Hos Jans Auto omstillede man værksted og salgsafdeling sidste år til at fokuserer på det nye marked for elbiler. Den satsning har nu skabt en bilforretning med stor ekspertise i elbiler fra alle mærker og forhandling af MAXUS elbiler. Virksomhedens slogan Vi gør det muligt bliver efterlevet hver dag når kunder kommer ind for at finde en ny bil eller få den de har repareret. Jans Auto finder du på Lupinvej 17 9500 Hobro. Se mere om os på www.jans-auto.dk
MAXUS DAYS Presse foto 1
MAXUS DAYS Presse foto 3
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn