Jans Auto har kampagne med vilde prisnedsættelser på Mitsubishi biler

Outlander PHEV til under 300.000 kr.! Dette er blot nogle af de mange tilbud, Jans Auto på Lupinvej 17 i Hobro Hermed er scenen sat for et vildt 2020 med unikke muligheder for at blive godt kørende.

Outlander PHEV er på verdensplan den mest solgte SUV Plug-in Hybrid, og de nye priser på under 300.000 kr. gør den endnu mere interessant i forhold til den totale biløkonomi. Jans Auto har stor erfaring indenfor Outlander PHEV Plug-in Hybrid. Over hele landet kører der tilfredse kunder rundt, som oplever en sund økonomi ved at køre denne type bil. Hos Jans Auto kan du komme ind, og prøve alle udstyrsmodellerne af Outlander PHEV.

Mitsubishi Eclipse Cross er også faldet i pris med 25.000 kr. på udvalgte modeller med manuel- eller automatgear. Her er der også tale om en bil med masser af udstyr og anmelderroste køreegenskaber, samt en af de mest sikre biler i klassen.

Danmarks bedste udvalg i Mitsubishi – Jans Auto gør det muligt.
Ud over et stort udvalg i det japanske kvalitets-bilmærke har Jans Auto også mange muligheder, når det kommer til finansiering af din næste bil. Med lave priser på de forskellige modeller og et stort udvalg af brugte biler finder de fleste bilkøbere noget, de har råd til i bilhuset på Lupinvej 17 i Hobro.

www.jans-auto kan du læse meget mere om bilmærket Mitsubishi og Jans Autos måde at hjælpe folk med deres indkøb af en ny eller brugt bil.

3232 scaled
indehaver morten hvid har fokus paa fremtiden og udvider vaerkstedet hos jans auto i hobro scaled e1597637205115

Det lykkedes oftest at få lavet er fornuftigt billån til vores kunder ud fra de bedste forudsætninger. Vi er gode til at finde løsninger for folk, der måske har lidt mindre råderum i deres privatøkonomi end andre.
Vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes behov, og vi forsøger hver dag at leve op til vores slogan – Jans Auto gør det muligt – udtaler indehaver af Jans Auto, Morten Hvid

Morten Estvad

-

Jans Auto Indehaver

led logo text