Jans Auto Morten ved en af de nye Mitsubishi modeller der staar kalr i udstillingen i Hobro

MITSUBISHI MOTORS LANCERER NY ASX I EUROPA I 2023

Mitsubishi lancerer ny ASX i det europæiske B-SUV-segment til foråret 2023
Den bliver udstyret med den nyeste teknologi og drivlinjer, herunder Plug-in Hybrid og Hybrid

Det er Mitsubishis tredje Plug-in Hybrid SUV lancering efter Outlander PHEV og Eclipse Cross PHEV.

Mitsubishi Motors Europe har netop offentliggjort lanceringen af en ny generation af ASX, der vil blive introduceret på det europæiske marked i 2023.
Den nye ASX overtager pladsen efter den nuværende ASX, der var en af de første SUV´er til at konkurrere i det dengang spirende B-SUV segment, og som har markeret sig som en af Mitsubishis mest succesfulde modeller de seneste år med et salg på 380.000 eksemplarer siden lanceringen i 2010.
Den nye generation af ASX er udviklet til at tage kampen op i den populære kompakte SUV-klasse og vil således være udstyret med den nyeste teknologi samt en bred vifte af drivlinjer, herunder Plug-in Hybrid (PHEV) og Hybrid (HEV).

Mitsubishi Motors var den første producent til at introducere en Plug-in Hybrid SUV og mærket har solgt mere end 200.000 Plug-in Hybrid SUV´er siden 2013.

Den nye ASX er baseret på CMF-B platformen fra Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancen og den vil blive produceret på Renaults Valladollid fabrik i Spanien.
Frank Krol, præsident og CEO for Mitsubishi Motors Europe, udtaler:
”Mitsubishi Motors har en rig SUV-arv og var den første producent, som lancerede en Plug-in Hybrid SUV med Outlander PHEV, der siden fik selskab af Eclipse Cross PHEV. 

SUV-formatet fortsætter sin popularitet på det europæiske marked og i takt med, at Plug-in Hybrid teknologien bliver mainstream, har vi et stærkt fundament til at udbygge vores position og tilføje endnu et kapitel til vores arv. Vi glæder os meget til at præsentere vores nye model for nuværende og fremtidige kunder.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn