Nye tider for au2parts chauffør med Maxus E-Deliver 9 kassebil

Chauffør Henrik Christiansen fra au2parts Hobro har i 33 år kørt reservedele ud til autobranchen. Siden 2007 har han kørt daglige ture i området omkring Mariagerfjord for au2parts Hobro. Det har givet Henrik en masse erfaring i at køre kassebil. Han kører mere end 45.000 km. kørt om året og ved derfor, at det handler om at have det rette køretøj i hverdagen.

Nyt Maxus køretøj skabte udfordringer for alle på au2parts
Sidste sommer skete der noget revolutionerende, da Henrik Christiansen, efter mange år med dieseldrevet kassebil og manuelt gear fik udleveret en Maxus E-Deliver 9 el kassebil med automatgear. Her 3/4 år efter har vi været forbi og spurgt Henrik Christiansen, hvordan det er gået med at køre reservedele ud til kunderne i Maxus kassebilen.

Da jeg hørte, at jeg skulle køre elbil, var jeg skeptisk og tænkte at det ikke kommer til at gå. Men efter lidt indkøring, hvor vi på au2parts skulle planlægge vores ture på en anden måde og tænke i at få ladet i løbet af dagen på egen stander eller ude i byen, har jeg fået et helt andet syn på det at køre elbil. I starten tænkte jeg hele tiden på elmåleren i bilen og var bange for at komme til at holde et sted på landevejen uden mere strøm. Nu kører det bare derud af, og vi får planlagt turene ud fra bilens elforbrug og ladetid. Jeg har kørt godt 29.000 km i den, og det fungerer bare. – fortæller Henrik Christiansen, mens vi kører ud mod motorvejen for at hente varer fra den bil, der kommer fra au2parts hovedlager. Hver dag omlæsser au2parts Hobro reservedele om eftermiddagen på rasteplads ved motorvejen fra en logistikbil, der kommer med dele fra hovedlageret til afdelingen i Hobro. En perfekt opgave for Maxus E-Deliver 9 bilen, som efter turen kan sættes til at lade igen.

Komfort og køreglæde i top med Maxus E-Deliver 9
Mens vi kører retur til Hobro, forklarer Henrik Christiansen om den nye hverdag han fik da, han skiftede til Maxus kassebil i 2021.

Jeg kørte før i en kassebil med manuelt gear og med den larm en dieselbil laver inde i førekabinen. Ikke noget der egentlig generede mig, men da jeg fik elbilen, blev min hverdag meget mere afslappet og arbejdspladsmiljøet markant forandret. Væk er støjen fra dieselmotoren, hvilket har givet et fantastisk roligt arbejdsmiljø. Automatgear og hurtig acceleration i Maxus bilen giver samlet set en meget bedre arbejdsdag for mig. – forklarer Henrik Christiansen

Den grønne au2parts profil og den kinesiske bil fra Maxus er blevet bemærket

Siden den nye kassebil kom på gaden har Henrik Christiansen mærket en stor interesse for mærket Maxus, og det at au2parts vælger en el kasse bil til udbringning af varer. Specielt de første 2-3 måneder var det dagligt, at folk kom hen for at snakke om Henrik Christiansens nye bil. Bilen er købt hos Jans Auto i Hobro, som er forhandler af Maxus mærket, og her har de stor erfaring i at rådgive erhvervsvirksomheder i køb af Maxus elbiler.

Folk har udvist stor interesse for at komme og snakke om bilen og det, at vi nu har fået den første elbil hos au2parts. Privat kunne jeg godt tænke mig en elbil, når min dieselbil skal udskiftes næste gang. -Slutter Henrik Christiansen af inden han sætter lade stikket i Maxus kassebilen og går ind for at klargøre næste varetur fra lageret i Hobro.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn