Kendt mekaniker og dæk mand skifter til Jans Auto i Hobro

 

Jans Auto - Mitsubishi i Hobro har fået endnu en stærk spiller på mekanikerholdet på Lupinvej i Hobro. Erik Wittenkamp Petersen, der har været et kendt ansigt i Hobro gennem mange år indenfor bilreparation og dækservice, er den 21. februar stratet hos Jans Auto. 

Erik har erfaringen i orden fra en række ansættelser rundt om i Hobro gennem de sidste mange år. Blandt andet har Erik Wittenkamp Petersen været ansat 12 år hos Bernhard Poulsen Hobro,4 år ved super dæk Randers og senest 2 år ved Euromaster Hobro. For mange år siden blev Erik udlært som mekaniker og arbejdede efterfølgende som mekaniker ved Ford Hobro på skivevej.

Privat bor Erik Wittenkamp Petersen med hans kone gennem 40 år og han har 2 voksne sønner, der også er håndværkere.

 

Dæk mand til fingerspidserne

 

Erik Wittenkamp Petersen har de sidste 18 år specialiseret sig indenfor dæk og undervogn. For indehaver Morten Hvid er styrkelsen af holdet med en erfaren mekaniker med speciale i dæk og undervogn en go ting. Adspurgt om udviklingen hos Jans Auto og den nye mand på holdet er svaret –

 

Vi har fået mange nye kunder til i sidste 2 år indenfor dæk. Og vi har via vores prismatch på dæk og fælge hele tiden flere der kommer til. Dette kræver flere gode folk og Erik Pedersen er dæk mand til fingerspidserne. Han er endnu en go mand på vores mekanikerhold.

 

Jans Auto driver virksomhed fra Lupinvej 17 i Hobro. De er Mitsubishi forhandler og servicerer alle bilmærker fra deres værksted på samme adresse. Samme sted har Jans Auto dækcenter med et stort udvalg i dæk og fælge. 

Udviklet af Søgemedier A/S   |   Cookiepolitik  |  Ankenævn for biler

Følg os her   Alternate Text