Det var en flok meget glade Hobro spejdere, der besøgte Jans Auto på Lupinvej i Hobro tirsdag aften. Ud over pølser og brød og konkurrence om at trække en Mitsubishi Space Star bil, var formålet med besøget at få udleveret en ny trailer til bagage og materiel, når spejderne i Hobro skal på tur. 
Ejeren af Jans Auto Morten Hvid havde oprindeligt fået en henvendelse på salg af en trailer til spejderne. Men han syntes at de penge var bedre givet ud til aktiviteter for børn der går til spejder og han valgte derfor at sponsorere traileren. 


Vi er en del af Hobro og Jans Auto - Mitsubishi Hobro vil gerne støtte gode formål som de her spejdere - udtaler Morten Hvid samtidig med at han kan se på at spejderne løber afsted med deres nye trailer.


Spejderne i Hobro har sammenhold og kammeratskab i centrum af alle de aktiviteter der laves gennem året. Den nye trailer skal blandt andet bruges, når alle mand skal ud i spejderhytten i Lokes Plantage, uden for Hobro. Her har spejderne en hytte de flittigt bruger året rundt. Skulle traileren punktere eller gå i stykker har Jans Auto sørget for vejhjælpsabonnement på traileren. Det kalder Jans Auto - hjem til Morten garanti – så traileren kommer altid frem uanset hvad der sker.


Udviklet af Søgemedier A/S   |   Cookiepolitik  |  Ankenævn for biler

Følg os her   Alternate Text